Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Αναβάθμιση των προαύλιων χώρων του σχολείου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες βελτίωσης της λειτουργικότητας των προαύλιων χώρων του σχολείου από ομάδα μαθητών/-τριών, εκπαιδευτικών και γονέων, οι οποίοι δημιούργησαν τις διαγραμμίσεις στους αθλητικούς χώρους του σχολείου, τον σχεδιασμό των οποίων επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα. Σπυριδούλα Αλεξοπούλου, για την καλύτερη διεξαγωγή του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, τη συμμετοχή στα σημαντικότερα αθλήματα αλλά και για την ψυχαγωγία των μαθητών/-τριών κατά τα διαλείμματα.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν από μικρούς και μεγάλους κηπουρούς εργασίες περιποίησης των παρτεριών που βρίσκονται στους προαύλιους χώρους και φυτεύτηκαν νέα πολύ όμορφα φυτά και λαχταριστά φρούτα.

Η δράση αποτελεί μέρος του Σχεδίου Δράσης του σχολείου για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των προαύλιων χώρων, οι οποίοι αναβαθμίστηκαν κατά το προηγούμενο έτος με ενέργειες του Δήμου Γορτυνίας, και υλοποιήθηκε με την άμεση υποστήριξη με χρήσιμα μέσα, εργαλεία, φυτά και προσφορά εθελοντικής εργασίας των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.