Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

"Θεοδωράκεια 2013"


"ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία

Κυριακή 19 Μαΐου 2013"



  Ο ετήσιος Αγώνας Δρόμου με την επωνυμία «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013» διοργανώνεται την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 από το Δήμο Γορτυνίας, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας, με την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου και του Μουσείου Ζάτουνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ».

  Το μήνυμα του Αγώνα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», και σημειολογεί την επιστροφή των ανθρώπων στις αξίες της ζωής και τους αγώνες που γίνονται γι αυτές και οι οποίες συναντώνται στο Αρκαδικό Ιδεώδες.
  Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί από το χωριό Ζάτουνα του Δήμου Γορτυνίας και ο τερματισμός στο χωριό Βαλτεσινίκο.
  Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες νικητές και γυναίκες νικήτριες με Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) καθώς και τα αντίστοιχα αναμνηστικά Διπλώματα.
  Σε όλους τους Δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια. Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.


  Καλούνται οι μαθητές από τα σχολεία της περιοχής να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των αγώνων ζωγραφίζοντας με θέμα τον Μ. Θεοδωράκη ή συμμετέχοντας στην εκδήλωση του τερματισμού την Κυριακή 19 Μαΐου.
(Οι ζωγραφιές να παραδοθούν στο Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες μαθητές στην εκδήλωση του αγώνα δρόμου μπορούν να προμηθευτούν διακριτικό φανελάκι αφού ενημερώσουν άμεσα το Δ/ντή του σχολείου μας.)