Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη "Στα μονοπάτια της Αρκαδίας" - Έκθεση Τέχνης στη Βυτίνα

  «Στα μονοπάτια της Αρκαδίας» περιπλανήθηκαν και θαύμασαν τις ομορφιές και τα χρώματα της φύσης οι μαθητές/-τριες του σχολείου μας, μέσα από ένα ταξίδι, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό Σχολείο, στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Εικαστική Έκθεση των καλλιτεχνών Στόγιαν Ντόνεβ-ζωγραφική και Χριστίνα Κελλίδη-γλυπτική, που φιλοξενείται αυτό το διάστημα στον χώρο του Τριανταφυλλιδείου Κληροδοτήματος Βυτίνας. Οι μαθητές/-τριες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν πίνακες με γνώριμα τοπία και εικόνες, να εμπνευστούν και να εμπλακούν σε δραστηριότητες που προάγουν και συμπληρώνουν το μάθημα της Αισθητικής Αγωγής.

  Ευχαριστούμε θερμά την κα Κελλίδη και τον κ. Στόγιαν για την πρόσκληση του σχολείου μας και την εγκάρδια ξενάγηση των μαθητών/-τριών στην μοναδική και εξαιρετικά σπάνια για την περιοχή ευκαιρία να περιηγηθούμε σε μια έκθεση εικαστικών και να συνομιλήσουμε με τους καλλιτέχνες για την πηγή έμπνευσης και τη διαδικασία της δημιουργίας των έργων τέχνης με θέμα τον τόπο μας, την Αρκαδία.

  Η επίσκεψη στην περιοδική Έκθεση Τέχνης στη Βυτίνα αποτελεί σπάνια ευκαιρία για κάθε επισκέπτη της περιοχής και ευρύτερα. Λειτουργεί καθημερινά, για το επόμενο διάστημα, από 11.00-14.00 και 17.00-19.00.