Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

"Θέλω να ζήσω" - Κινούμενο σχέδιο από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας

"Θέλω να ζήσω", ο τίτλος του κινούμενου σχεδίου που δημιούργησαν και παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε-ΣΤ τάξεων του σχολείου μας, στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου μαθητικού συνεδρίου με τίτλο "Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα", που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.


Το animation δημιουργήθηκε με την τεχνική stop motion και αποτελείται από περισσότερες από 1.000 λήψεις που συλλέχθηκαν από τα παιδιά. Η μουσική "Θέλω να ζήσω" σε ερμηνεία STOIC, feat Σταυρένια, ζωντανεύει το κινούμενο σχέδιο, με την άδεια της STOICmuzik, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.


Tο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Παναγιώτης Μπεχράκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φ.Γκέσουρας και Γ.Σελίμης αντίστοιχα, πολλοί μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα που βραβεύτηκαν και συμμετείχαν στις παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων των σχολείων τους.Φωτογραφικό υλικό από τις παρουσιάσεις μαθητών των σχολείων:
*Οι φωτογραφίες των μαθητών/-τριών δημοσιεύονται μετά από άδεια των γονέων τους.